Profil

HMF Group A/S er en international koncern med danske rødder, der udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske lastbilmonterede kraner. 

HMF er kendt for høj kvalitet og for at levere innovative kraner, der er ekstremt slidstærke. Hele HMF's historie er præget af innovation og fornyelse hvilket den kontinuerlige videreudvikling af kraner og lancering af nye modeller viser. Funktionalitet, sikkerhed og lang levetid er vigtige faktorer i HMF's produktudvikling, og her drages stor nytte af det tætte samarbejde med vores kunder. Vores succes baserer sig på højtuddannede, motiverede og erfarne medarbejdere. Denne konstellation er en forudsætning for effektivt at fremstille en kvalitetskran.

Sikkerhed og kvalitet
HMF gennemfører omfattende testprogrammer af alle produkter, enten på prøvestanden i fabrikken eller færdigmonteret på lastbilerne. Sådan sikrer HMF, at kunderne modtager testede og driftssikre kvalitetsprodukter.

Kunden i fokus
HMF's udgangspunkt for produktudvikling er kundernes ønsker. Udvalgte kunder i fokusgrupper deltager aktivt i udviklingen af nye produkter, og på den måde opstår succesfulde løsninger. På denne måde kan HMF tidligt reagere på markedsudviklingen, og imødekomme kranoperatørens forventninger i dag og i fremtiden. 

HMF corporate flyer


 

Få sidste nyt om kraner, inspiration fra kranprojekter i hele verden og arrangementer i nærheden af dig

Privatlivspolitk *

Læs vores privatlivspolitik her