Service til Sønderjylland

Service til Sønderjylland

Vi ved, at din kran skal fungere dag ud og dag ind. Derfor arbejder vi konstant på at finde på nye løsninger, der skal gøre kranhverdagen endnu lettere for vores kunder. Vores nyeste initiativ inden for service er ansættelsen af Lars Beeck, der bliver HMF’s nye servicetekniker i Sønderjylland.

Lars kører nu rundt til kranoperatører og kunder i Sønderjylland i vores spritnye servicebil og hjælper med de kranspørgsmål eller -udfordringer de måtte have. Små som store spørgsmål bliver besvaret og ofte bliver det også til en kop kaffe og en god snak om kraner, lastbiler, og hvad der ellers rører sig i branchen.

Vores nye initiativ er blevet taget utrolig godt imod, da vi oplever en masse positiv feedback fra vores kunder, som bl.a. nævner, at de sætter pris på at blive lyttet til og hjulpet med deres kraner i hverdagen.

Med initiativet ønsker vi også at forebygge eventuelle udfordringer, da vi herigennem løbende tjekker op på krandriften. Initiativet er i første omgang begrænset til Sønderjylland, men vil muligvis blive implementeret flere steder i Danmark på sigt.

 

Dato: 27. juni 2019


 

Få sidste nyt om kraner, inspiration fra kranprojekter i hele verden og arrangementer i nærheden af dig en gang om måneden

Privatlivspolitk *

Læs vores privatlivspolitik her