Privatliv- og cookiepolitik

Privatlivpolitik

Hvilke oplysninger indsamler vi

Hos hmf.dk indsamler vi alene persondata for at give vores brugere bedre tjenester og en bedre  brugeroplevelse.

Vi indsamler persondata på følgende måder:

  1. Oplysninger du giver til os. Fx i forbindelse med en ordre afgivet på hmf.dk, tilmelding til et nyhedsbrev  eller en konkurrence.
  2. Oplysninger, som vi får gennem din brug af vores tjenester; fx din søgeadfærd på vores website,  webshop eller når du interagerer med vores digitale annoncer.

 Når der er tale om oplysninger du giver os i forbindelse med ordrer, vil vi bede om følgende oplysninger:  

  • Navn
  • Firma 
  • Adresse
  • E‐mail
  • Land 

hmf.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har  bestilt samt overholde kravene for elektroniske fakturaer. 

Når der er tale om oplysninger du giver os i forbindelse med konkurrencer eller tilmelding til nyhedsbreve, vil vi  bede om ovenstående oplysninger.

Vi registrerer disse oplysninger for at sikre at vi kan få kontakt til eventuelle konkurrencevindere og for at udsende nyhedsbreve og annoncer med relevant og tilpasset indhold. Oplysningerne benyttes desuden til at føre  statistik omkring fx sprog.  

Når vi benytter data baseret på din adfærd, så kommer de oftest fra følgende kilder:  

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. 

På hmf.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre  besøget så nemt som muligt for dig.

Læs en uddybning omkring vores cookies længere nede på siden. 

Enheds- og loginoplysninger

Vi indsamler enhedsspecifikke oplysninger som fx operativsystem, om du besøger os fra en PC eller en mobil og  vi logger din IP adresse og dine søgninger.

Hvordan anvender vi de oplysninger, vi indsamler

Vi anvender indsamlede oplysninger til at tilbyde dig skræddersyet indhold – fx for at give dig de mest relevante  søgeresultater eller annoncer.

For at kunne lave disse skræddersyede løsninger videregiver vi personlige oplysninger til en række af vores betroede samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere behandler data fra os baseret på vores instrukser og i  overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Alle samarbejdspartnere er underlagt databehandleraftaler som  følger EU reglementet for persondata. Disse samarbejdspartnere vil aldrig kunne kontakte dig direkte eller  benytte dine data til andet.

Vores automatiske systemer analyserer dit indhold for at give dig produktfunktioner, som er relevante netop for  dig - fx. Produkter vi tror ud fra din tidligere adfærd er relevante for dig fx i Nyhedsbreve eller ved tilpasning af  webshoppens forside.

Vi beder altid om samtykke, før vi anvender dine oplysninger til andet end, det som er angivet her i  privatlivspolitikken.

Hvis du gerne vil have indsigt I de oplysninger vi har om dig

Som bruger af hmf.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af data om dig. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven. Skulle du ønske data slettet, gør vi dog opmærksom på at forskellige funktioner på hmf.dk og andre tjenester  ikke længere vil fungere eller være tilgængelige.

Dataansvarlig hos hmf.dk kan altid oplyses ved henvendelse til gdpr@hmf.dk.

Cookies på hmf.dk


 

Få sidste nyt om kraner, inspiration fra kranprojekter i hele verden og arrangementer i nærheden af dig en gang om måneden

Privatlivspolitk *

Læs vores privatlivspolitik her