HMF Z-kraner

HMF har et omfattende produktprogram af kvalitetskraner til enhver løfteopgave. Med mere end 70 års erfaring i kranbranchen har HMF en dyb indsigt i vores kunders forretningsområder, og tilbyder dermed kraner, der er målrettet til at løse løfteopgaver hurtigt, effektivt og sikkert. Ord som sikkerhed, betjeningsvenlighed, lav egenvægt og stor kapacitet er nøgleord, der kommer til udtryk i hele kranprogrammet fra 0,5 til 95 tm. HMF-kraner fås både med manuel styring (MC) og med radiofjernstyring (RC/RCS). 

Manuelt styrede kraner MC  

Radiofjernstyrede kraner RC  RCS   

MC

MC

En kran med manuel betjening (Manuel Control) til almindelig brug. Alle kranfunktioner styres direkte fra ventilblokken.

RC

RC

En kran med radiofjernstyring (Remote Control) til almindelig brug, hvor man ikke vil være afhængig af at skulle styre kranen fra ventilblokken. Kranen er udstyret med en Danfoss ventilblok for præcis og sikker betjening.

RCS

RCS

En kran med radiofjernstyring til den krævende bruger (Remote Control Superior). Kranen er udstyret med en Danfoss ventilblok med øget løftekraft og ultra præcise bevægelser.

Find forhandler - vi har forhandlere over hele verden

 

Få sidste nyt om kraner, inspiration fra kranprojekter i hele verden og arrangementer i nærheden af dig

Privatlivspolitk *

Læs vores privatlivspolitik her