HMF kraner til løfteopgaver inden for 9 - 28 tm

HMF har et omfattende produktprogram af kvalitetskraner til enhver løfteopgave. Med mere end 70 års erfaring i kranbranchen har vi en dyb indsigt i vores kunders forretningsområder. Derfor kan vi tilbyde kraner, der er målrettet diverse løfteopgaver hurtigt, effektivt og sikkert.

Ord som sikkerhed, betjeningsvenlighed, lav egenvægt og stor kapacitet er nøgleord, der kommer til udtryk i hele vores kranprogram. Vores kraner fås både med radiofjernstyring (RCS/RC-modellerne), samt manuel styring (MCS-modellerne).

Radiofjernstyrede kraner - RCS   
Radiofjernstyrede kraner - RC
Manuelt styrede kraner - MCS 

MCS

MCS

En kran med manuel betjening til almindelig brug med styring direkte fra ventilblokken, men med ekstra løftekraft (Manual Control Superior) og reduceret hastighed ved fuld udstyring for præcis betjening.

RC

RC

En kran med radiofjernstyring (Remote Control) til almindelig brug, hvor man ikke vil være afhængig af at skulle styre kranen fra ventilblokken. Kranen er udstyret med en Danfoss ventilblok for præcis og sikker betjening.

RCS

RCS

 

En kran med radiofjernstyring til den krævende bruger (Remote Control Superior). Kranen er udstyret med en Danfoss ventilblok med øget løftekraft og ultrapræcise bevægelser.

 

"Har du brug for ekspertviden omkring vores produktsortiment?"
Find forhandler - Vi har forhandlere over hele verden!

 

Få sidste nyt om kraner, inspiration fra kranprojekter i hele verden og arrangementer i nærheden af dig

Privatlivspolitk *

Læs vores privatlivspolitik her