HMF 1430L-RCS

HMF 1430L-RCS

Høj arbejdshastighed

Radiofjernstyring

Kompakt design

Stort svingmoment

HMF 1430L-RCS

HMF 1430L-RCS er en radiofjernstyret langarmskran udviklet til fagfolk, der stiller store krav til høj arbejdshastighed, komprimeret design samt hurtig og let daglig vedligeholdelse.
Med centralt placeret søjle, indvendig slangeføring overalt, indvendige cylindre i udliggersystemet, lang inderste arm, der kan gå op i lodret, stort svingmoment med 450° sving samt ikke mindst en præcis Danfoss PVG32 styreventil.
Kranen betjenes med radiofjernstyring og er som standard forsynet med HMF’s HDL/HD5-system, der giver ekstra løftekraft og effektiv kontrol med bevægelser, når der er brug for det.
HMF's miljøvenlige højkvalitetsoverfladebehandling EQC (Environmentally friendly Quality Coating) sikrer en særdeles robust og holdbar overflade, så kranen bevarer en høj gensalgsværdi.
HMF’s langarmskraner er forsynet med RCL 5300, der er et operatøruafhængigt sikkerhedssystem, der gennem overvågning af kranens aktuelle belastning og driftsforhold sikrer kranen mod overbelastning og skader som følge heraf.
Kranen kan udstyres med HMF’s lastafhængige EVS-system, der overvåger og sikrer stabiliteten.

Brochure:
Download (DK) 
Download (DE)
Download (GB)
Download (FR) 
Download (ES)


Løftediagram:
Download

Specifikationer

Specifikationer

Andre kraner i samme klasse

Find forhandler - vi har forhandlere over hele verden!

 

Få sidste nyt om kraner, inspiration fra kranprojekter i hele verden og arrangementer i nærheden af dig en gang om måneden

Privatlivspolitk *

Læs vores privatlivspolitik her