Profil

HMF er en international koncern, der udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske lastbilmonterede kraner. 
HMF er kendt for høj kvalitet og finish og for at levere innovative kraner der er ekstremt slidstærke. Hele HMF's historie er præget af innovation og fornyelse. Den kontinuerlige videreudvikling af vores kraner og lancering af nye modeller viser HMF's innovationskraft. 
Funktionalitet, sikkerhed og lang levetid er vigtige faktorer i HMF's produktudvikling, og her drager vi stor nytte af det tætte samarbejde med vores kunder.

HMF's succes baserer sig på højtuddannede, motiverede og meget erfarne medarbejdere. Denne konstellation er en forudsætning for effektivt at fremstille en kvalitetskran.
Et fladt hierarki og et mangeårigt samarbejde i de enkelte teams fører desuden til høj fleksibilitet, hurtige beslutninger og ikke mindst et behageligt virksomhedsklima.

Sikkerhed og kvalitet
HMF gennemfører et omfattende testprogram af alle produkter - enten på prøvestanden i fabrikken eller færdigmonteret på lastbilerne. Sådan sikrer HMF, at kunderne kun modtager testede og driftssikre kvalitetsprodukter.

Kunden i fokus

HMF's udgangspunkt for produktudvikling er kundernes ønsker. Udvalgte kunder i fokusgrupper deltager aktivt i udviklingen af nye produkter, og på den måde opstår de succesfulde HMF-løsninger. Således kan HMF tidligt reagere på markedsudviklingen og modsvare kundernes forventninger i dag og i fremtiden. 

HMF imagebrochure


 

Få sidste nyt om kraner, inspiration fra kranprojekter i hele verden og arrangementer i nærheden af dig en gang om måneden

Dette Website bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse.

Cookie Politik
Luk