LM Stålindustri A/S er klar med ny HMF 3220-K4

LM Stålindustri A/S er klar med ny HMF 3220-K4

Tillykke til LM Stålindustri med den nye HMF 3220-K4. Med de 4 hydrauliske udskud rækker kranen ikke mindre end 12,7 meter.
HMF 3220-K4 er en radiofjernstyret kran til den krævende bruger. Den avancerede Danfoss styreventil giver øget løftekraft og ultrapræcise bevægelser. Kranen er konstrueret til at løse mange forskelligartede løfteopgaver, og har en løfteevne blandt markedets bedste i forhold til kranens egenvægt.

 

Ny HMF 1520-K4 klar til løfteopgaver på Fyn

Ny HMF 1520-K4 klar til løfteopgaver på Fyn

Tillykke til Midtfyns Renovation I/S med den nye HMF 1520-K4. Med de 4 hydrauliske udskud rækker kranen ikke mindre end 12,7 meter.
HMF 1520-K4 er en radiofjernstyret kran til den krævende bruger. Den avancerede Danfoss styreventil giver øget løftekraft og ultrapræcise bevægelser. Kranen er konstrueret til at løse mange forskelligartede løfteopgaver, og har en løfteevne blandt markedets bedste i forhold til kranens egenvægt.

 

HMF 4020-K til Viby Sj.

HMF 4020-K til Viby Sj.

Tillykke til Viby Sj. Kran & Containertransport med den nye HMF 4020-K6. Kranen er udstyret med HMF FJ600 fly-jib med seks hydrauliske udskud, hvilket giver kranen en rækkevidde på over 16 meter samt HMF’s lastafhængige EVS-system, der overvåger og sikrer stabiliteten.
 
HMF 4020-K er radiofjernstyret og har en meget lav egenvægt i forhold til den store løfteevne, hvilket kombineret med den korte indbygningslængde giver optimal lasteevne på laddet. 

Med dobbelt Power Plus ledarmsystem er HMF 4020-K sikret en fremragende løfteevne, som gør det muligt både at løfte tung last tæt ved søjlen og at løfte tunge byrder på lang rækkevidde og i højden.

HMF 5020-K6 redder Ærø

HMF 5020-K6 redder Ærø

Tillykke til Ærø Redningskorps & Vognmandsforretning med den nye HMF 5020-K6. Kranen er udstyret med mandskabskurv og fly-jib med 6 hydrauliske udskud, hvilket giver kranen en rækkevidde på over 16 meter.
 
HMF 5020-K er radiofjernstyret og har en meget lav egenvægt i forhold til den store løfteevne, hvilket kombineret med den korte indbygningslængde giver optimal lasteevne på laddet. 

Med dobbelt Power Plus ledarmsystem er HMF 5020-K sikret en fremragende løfteevne, som gør det muligt både at løfte tung last tæt ved søjlen og at løfte tunge byrder på lang rækkevidde og i højden.

Tillykke til TP Total Entreprise med den nye HMF 2620-K5

Tillykke til TP Total Entreprise med den nye HMF 2620-K5

HMF 2620-K har et armsystem med 15° overknæk mellem inderste arm og knækarmen. Kranen bliver derved et yderst fleksibelt arbejdsredskab, som er særdeles velegnet til at manøvrere gennem eksempelvis snævre passager eller under elektriske ledninger.

Kranen er frontmonteret og udstyret med to ekstraventiler i slangeruller og HMF’s meget brugervenlige radiofjernstyring, der giver operatøren mulighed for at bevæge sig frit omkring og fokusere på at få lasten leveret præcis på det rette sted.

Udover kranen er bilen opbygget med et HMF TF-320 wirehejs.

Kranen er opbygget og monteret af HMF Group A/S på værkstedet i Galten.

HMF 2620-K5 til vognmand Karsten Jakobsen

HMF 2620-K5 til vognmand Karsten Jakobsen

HMF 2620-K har et armsystem med 15° overknæk mellem inderste udligger og knækarmen. Kranen bliver derved et yderst fleksibelt arbejdsredskab, som er særdeles velegnet til at manøvrere gennem eksempelvis snævre passager eller under elektriske ledninger.
Med dobbelt HMF Power Plus ledarmsystem er HMF 2620-K sikret en fremragende løfteevne, som gør det muligt både at løfte en tung last tæt ved søjlen og at løfte tunge byrder på lang rækkevidde og i højden.

Kranen er bagmonteret og udstyret med to ekstraventiler i slangeruller, fjernstyrede støtteben, central smøring og hydrauliske låsebolte på krankonsollen.

Kranen er opbygget og monteret af HMF Group A/S på værkstedet i Galten.

NCO BYG Aars A/S har fået leveret en ny HMF 2620-K5

NCO BYG Aars A/S har fået leveret en ny HMF 2620-K5

HMF 2620-K har et armsystem med 15° overknæk mellem inderste udligger og knækarmen. Kranen bliver derved et yderst fleksibelt arbejdsredskab, som er særdeles velegnet til at manøvrere gennem eksempelvis snævre passager eller under elektriske ledninger.
Kranen er udstyret med HMF’s lastafhængige EVS-system, der overvåger og sikrer stabiliteten 

Udover kranen er bilen opbygget med en HMF-hejseladskasse og et HMF TF-320 wirehejs.

Opbygningen er opbygget og monteret på HMF opbygger værksted i Nr. Sundby.

Ny HMF 340-K3 til Eigil Jensen A/S

Ny HMF 340-K3 til Eigil Jensen A/S

Entreprenørfirmaet Eigil Jensen A/S i Billund har fået leveret en ny HMF 340-K3 opbygget på en Mitsubishi Fuso.

HMF 340-K er en kompakt knækarmskran med en stor kapacitet i forhold til dens egenvægt og ledarmen med knæk giver meget stor løfteevne på lang rækkevidde med vandret arm.

Ny 2620 til vognmand Per Rasmussen

Ny 2620 til vognmand Per Rasmussen

Kranen har et armsystem med 15° overknæk mellem inderste udligger og knækarmen samt et arbejdsområde på hele 195°. Overknækket gør kranen særdeles velegnet til at manøvrere gennem eksempelvis snævre passager eller under elektriske ledninger.

Kranen er udstyret med dobbelt Power Plus ledarmsystem, som giver en fremragende løfteevne og gør det muligt både at løfte tung last tæt ved søjlen og tunge byrder på lang rækkevidde og i højden.

Ud over kranen er opbygningen udstyret med et HMF TF320-wirehejs, der gør køretøjet til et fleksibelt arbejdsredskab til forskelligartede løfteopgaver.

Ny HMF 3220-K6 med HMF-wirehejs på toppen

Ny HMF 3220-K6 med HMF-wirehejs på toppen

HMF har netop leveret ny kran til toppen af Danmark. 
Kranen har ekstraventiler til rotator og grab, hvilket gør den til et fremragende og fleksibelt værktøj, der muliggør, at firmaet kan løse mange forskellige løfteopgaver. Derudover har kranen et armsystem med 15° overknæk mellem inderste udligger og knækarmen samt et arbejdsområde på hele 195°. Dette giver stor fleksibilitet ved krævende opgaver, hvor pladsen er trang, bl.a. under porte og gennem vinduer.
HMF 3220-K-kranen er bl.a. udstyret med HMF’s patenterede EVS-stabilitetssikringssystem, der sikrer maksimal stabilitet og løfteevne i hele kranens arbejdsområde. Som det eneste sikkerhedssystem på markedet udnytter EVS-systemet løbende kontravægten på en helt eller delvist lastet lastbil for optimal løftekapacitet og rækkevidde.
Udover kranen er opbygningen monteret med et HMFTF324–wirehejs, som har en tippe- og optrækskapacitet på op til 24 t.

 

Mobile værksteder

Mobile værksteder

Køretøjerne er specielle servicevogne, som er baseret på MAN-chassiser.

De bruges primært til vedligeholdelse af rørledninger til olie, gas og vand i tyndtbefolkede områder. Opbygningen, som er monteret på chassiset, gør det muligt at transportere udstyret, som er beskyttet bag vand- og støvtætte jalousilåger. En anden fordel ved denne opbygning er det separate "walk-in"-værksted, hvor service-teamet kan udføre forskellige vedligeholdelsesopgaver, som kræver stor præcision og rene omgivelser. "Walk-in"-værkstederne er designet til at udføre basale reparationer, hvorfor de er udstyret med arbejdsbænke og hylder til mindre værktøj, som f.eks. svensknøgler, hammere, stemmejern, osv. En monteret HMF 735-K fuldender dette fleksible arbejdsredskab til enhver opgave.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with that, but you can opt-out if you wish.

Close